Navigatie

Inzichtkaart oktober 2017

 

Engel voor Rust & Ongedwongenheid

Met behulp van deze Engel lukt het onszelf en ons levensprogramma beter te leren kennen en te aanvaarden. We zeggen "ja" tegen onszelf, bewaren onze rust en ongedwongenheid, en gaan moedig verder, ook als er zich moeilijkheden voordoen, of we omwegen moeten maken. Het plantje in ons wordt een boom, die - stevig geworteld - in alle stormen van het leven standhoudt. We zetten ons hart open en worden dan een weidsheid en een ruimte gewaar, die we voordien nooit kenden. We veroorloven onszelf rustpauzes.

Je lichaam kent jouw verhaal

Schouderklachten & nekklachten zijn o.a. een signaal van je lichaam om je te helpen herinneren dat je jezelf te veel op je hals haalt en dat je te veel lasten met je meedraagt. Je lichaam is een prachtig omhulsel van jouw energie en geeft je allerlei signalen om je te helpen te doen wat goed is voor jou. Bouw wat vaker rustmomenten in voor jezelf en zeg de affirmatie van de inzichtkaart van deze maand vaker tegen jezelf. Deze affirmatie is verbonden met thema's die te maken hebben met schouderklachten, benauwdheid & allergieën.

Lees hier verder als je meer wilt weten over de psychische oorzaak van schouderklachten

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel