Navigatie

Inzichtkaart november 2017

De inzichtkaart van deze maand is "Aas van Pentakels" uit de Rider Tarot. De kaart is één van de gelukskaarten van de Tarot en wil je aanzetten je aandacht te richten op je talenten. Iedereen is geboren met talenten en het is de kunst om je te richten op je talenten in plaats van op je tekortkomingen. 

Ik kan alles wat ik wil

Ik heb me ooit in mijn leven de (positieve) overtuiging ontwikkelt dat ik alles kan wat ik wil. En weet je wat het grappige daarvan is? Natuurlijk kan ik niet alles wat ik wil, maar omdat ik wel die overtuiging heb, richt ik me onbewust vooral op dingen die ik kan. Daardoor bouw je meer succeservaringen op en wordt je overtuiging sterker. Maar wat als het niet lukt? - zul je misschien denken. Omdat de overtuiging is "Ik kan alles wat ik wil" wordt mislukking niet als falen gezien, maar als "tja, ik wilde het ook eigenlijk niet echt"

Iedereen kan alles wat hij of zij wil, zolang je je maar richt op jouw talenten. De tarotkaart "Aas van Pentakels" wil je aansporen op zoek te gaan naar en je te richten op jouw talenten en datgene wat jouw vervulling geeft. Je kunt meer lezen over de betekenis van de kaart via deze link

Tot de volgende en niet vergeten: Je kunt alles wat je wilt!

Liefs,

Linda 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel