Navigatie

Inzichtkaart december 2017

Met de hulp van Aartsengel Raphael verlopen alle helingsprocessen beter. Hij is de hoeder van de vijfde lichtstraal, de smaragdgroene straal. Groen is de kleur van helen, van de geestelijke wedergeboorte, van medeleven, van harmonie. het is de kleur van de natuur, van groei, van balans. Ongeacht of wijzelf genezing nodig hebben of dat wij anderen helpen genezen: de Aartsengel Raphael moeten we in ieder geval aanroepen. Wij stellen ons voor hoe hij zijn smaragdgroene genezende straal over ons uit doet stromen. Als wij bij het genezen onze handen gebruiken, vragen wij hem, om zijn genezende kracht door onze handen te laten stromen. Hij heelt gekwetste gevoelens, brengt orde en regelmaat in ons leven, geeft ons nieuwe impulsen in ons leven en schenkt ons levenskracht. Als wij door onenigheden op intermenselijk vlak het contact met onze kern verliezen, helpt hij ons onzelf terug te vinden. 

Thema's: persoonlijke vrijheid - een basisinstelling hebben van ja zeggen tegen het leven - destructieve denkpatronen opgeven - het vinden van je taak in het leven - naastenliefde

Locatie in het lichaam : hart/gehele lichaam 

Hartproblemen: gevoel van beklemming met betrekking tot aangelegenheden van het hart; het hart roept om liefde; van binnen (ziel)ziek worden; in de kern van je gevoelens gekwetst zijn

 

Meditatie

Ga gemakkelijk zitten of liggen en doe je ogen dicht

Stel je voor hoe smaragdgroen licht over je heen stroomt en je hele lichaam omhult.

Het is het licht van helen. 

Heel zacht dringt dat licht je lichaam binnen, en lost verkrampingen, ontstekingen en pijn op

Adem diep door en stel je voor hoe dat smaragdgroene licht je immuunsysteem versterkt, hoe je cellen zich vernieuwen, en je weerstandsvermogen gemobiliseerd wordt. 

Alles in je lichaam komt op orde. Adem maar steeds diep door

Merk je hoe je longen de zuurstof beter opnemen?

En voel hoe je hart zich ontspant

Het proces van zelfgenezing is begonnen

 

 

 

Maandelijkse inzichtkaart

Inzichtkaarten kunnen je helpen om anders tegen dingen aan te kijken. Ik stuur 1 x per maand een inzichtkaart om je hierbij te helpen. Wil je hem ontvangen?  Meld je dan aan voor de gratis inzichtkaart en blijf op de hoogte van de agenda. 

Ja ik meld me aan

Gastenboek

  • 11-09-2016 - Een goed filmpje.
    Beeld, muziek en tekst mooi! lees meer
  • 09-06-2015 - Ik heb deelgenomen aan de cursus helende meditaties die Linda...  lees meer
  • 11-11-2014 - Dank dat ik door de kinesiologie behandeling gewoon weer appel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Centrum De Gouden Driehoek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel